Knapzakcoach
Bianca Blom traint mensen die jongeren begeleiden.

ELKAAR
ELKAAR is een co-creatief onderwijsbureau. Een snel veranderde maatschappij en veranderend bewustzijn van kinderen vormt het uitgangspunt om anders te gaan kijken naar kinderen, docenten, de school en het schoolsysteem. Daar waar het voor u lastig wordt die uitdagingen het hoofd te bieden, biedt ELKAAR ondersteuning.

YKSI TOISTA
Grafisch ontwerp studio. De twee jonge en verfrissende designers Marieke Dekker en Dionne Lausberg hebben het boek 'Hoe leef ik mijn wens?' vormgegeven. Mede dankzij hun inspirerende en bijzondere perspectieven is het eindresultaat formidabel.

De Creatiespiraal
Marinus Knoope beschrijft in 12 stappen hoe je van je wens werkelijkheid maakt. Zijn gedachtegoed is de inspiratiebron voor het boek 'Hoe leef ik mijn wens?'.

Persbericht
Van passend naar scheppend onderwijs. Al jaren voelt Bianca Blom dat het anders kan, positiever, dat het mogelijk moet zijn om pubers te laten ontdekken hoe zij in hun kracht kunnen staan. Zij vindt dat er, ook in het onderwijs, meer aandacht mag gaan naar de innerlijke wereld van jongeren. Zij gelooft namelijk dat de jongeren zelf heel veel moois kunnen creëren.

De Kindercreatiespiraal
Karin Hermsen heeft op inspirerende wijze een vertaalslag gemaakt van de Creatiespiraal naar leefwereld van kinderen. Het resultaat is een werkboek dat ingezet kan worden in het basisonderwijs of thuis met het gezin.